Αρχική Σελίδα

Guangzhou Mendior Business Co., Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 Η Co. καλλυντικών Mendior, ΕΠΕ που αφιερώνεται πάντα για να αναπτύξει τα φυσικά προϊόντα φροντίδας δέρματος herbals, όπως τις κάψες φροντίδας δέρματος, μάσκα προσώπου, φυσική μαλακή σκόνη μασκών, σώμα τρίβει, βόμβες λουτρών, το κραγιόν κ.λπ. είναι ένας επαγγελματικός ιδιοκτήτης εμπορικών σημάτων κατασκευαστές και εξαγωγή που ενδιαφέρεται για το σχέδιο, την ανάπτυξη και την παραγωγή. Έχουμε περισσότερο από 20 έτη κατασκευαστικός την εμπειρία, τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και οι πελάτες προέρχονται από ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

 

Σαν ιδιωτική επαγγελματική επιχείρηση cOem καλλυντικών ετικετών, Mendior έχει τα προσόντα για τις εισαγωγές και τις εξαγωγές. Το εργαστήριό μας χτίζεται συνολικά στα πρότυπα της κκπ, με έναν τομέα 30.000 τετραγωνικών μέτρων. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής μας προϊόντων κρέμας έχει φθάσει σε 5000 μετρικούς τόνους. Τα προϊόντα μας καλύπτουν κυρίως 3 ομάδες-φροντίδα δέρματος, προσοχή σωμάτων και σύνθεση, με χιλιάδες ποικιλίες σε όλες. Έχουμε ένα κέντρο Ε&Α με τον προηγμένο εξοπλισμό εργαστηρίων, περισσότεροι από 30 ειδικοί στον τομέα βιοχημείας και δερματολογίας που εξοπλίζεται με για να βεβαιώσουμε την καινοτομία και την καλή ποιότητα των προϊόντων. Επιπλέον, Mendior στηρίζεται στην ισχυρή δύναμη Ε&Α της τεχνολογίας και της παραγωγής και μπορεί να καλύψει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών. Με περισσότερο από τη συσσώρευση και την καινοτομία 25 ετών, ήμαστε κύριοι χιλιάδων ώριμοι και σταθεροί τύποι στη φροντίδα δέρματος, την προσοχή σωμάτων και τα προϊόντα σύνθεσης ευχάριστες σε όλους τους τύπους αναγκών των πελατών. Το εργοστάσιό μας έχει φθάσει στο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ FDA τυποποιημένο GMPC, πιστοποίηση του ISO. Είμαστε ο διορισμένος cOem & ο κατασκευαστής ODM για περισσότερα από δέκα διάσημα εμπορικά σήματα στην Κίνα και η υπερπόντια αγορά. Δεσμευόμαστε στη φροντίδα δέρματος καλής ποιότητας κατασκευής, προσοχή σωμάτων και τα προϊόντα σύνθεσης, συμπεριλαμβανομένης της κρέμας, πήκτωμα, λοσιόν, τονωτικό, μάσκα, σώμα τρίβουν, και βόμβες λουτρών.

 

Οποιεσδήποτε απαιτήσεις του ιδιωτικού μαρκαρίσματος, cOem, ημιτελή στοιχεία είναι όλη πολύ η υποδοχή. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε ένα πλήρες σύνολο υπηρεσίας από τον προσδιορισμό θέσης εμπορικών σημάτων, ολοκλήρωση της δομής προϊόντων, συσκευασία που σχεδιάζει, εξάρτημα που επιλέγει, κατασκευή προϊόντων στο ODM λειτουργίας αγοράς προγραμματισμού.


Είστε θερμά ευπρόσδεκτοι να μας έρθετε σε επαφή με εάν μπορούμε να σας βοηθήσουμε. 

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

15 έτη σταθερής ανάπτυξης είναι ο λόγος ρίζας της προόδου μας

 

το 2003, το εργοστάσιό μας χτίστηκε, και πωλούμε τα προϊόντα φροντίδας δέρματος στην Κίνα.

 

το 2004, υπάρχουν πολλοί πελάτες έρχονται να επισκεφτούν το εργοστάσιό μας και να διατάξουν τα προϊόντα φροντίδας δέρματος από μας.

 

2005, όλο και περισσότερη επαφή πελατών της ΕΕ εμείς για να διατάξει τα προϊόντα φροντίδας δέρματος με τους ιδιωτικό εμπορικό σήμα.

 

το 2014, χτίζουμε το εμπορικό τμήμα αλλοδαπών μας, το οποίο το όνομα είναι επιχειρησιακή (εισαγωγή & εξαγωγή) Co. Guangzhou Mendior, ΕΠΕ.

 

το 2018, πωλούμε σχεδόν τα προϊόντα φροντίδας δέρματος σε όλη τη λέξη, η εγχώρια αγορά είναι ΕΕ και Βόρεια Αμερική .....

Guangzhou Mendior Business Co., Ltd. Guangzhou Mendior Business Co., Ltd.
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Μάρκες : Mendior

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~130

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Ceramide κάψες προσώπου για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ceramide κάψες προσώπου για τις πωλήσεις
Κάψες φροντίδας δέρματος

Argan θερμική επεξεργασία εδαφοβελτιωτικών τρίχας καψών φροντίδας δέρματος πετρελαίου που επισκευάζει την καθημερινή χρήση

Βουτύρου αντι κολλαγόνο καψών γήρανσης του Shea αβοκάντο EGF που ενυδατώνει 0.8g/το PC

Κάψες φροντίδας δέρματος αποσπασμάτων φυκιών Nautral, μπλε κάψες πυράκτωσης για το δέρμα

Ceramide κάψες προσώπου

Ασημένιες Ceramide κάψες προσώπου με το Hyaluronic όξινο κολλαγόνο για το καμμένος δέρμα

Ceramide λοσιόν ισορροπίας χρονικές σύνθετες κάψες, κόκκινες Ceramide χρυσές κάψες

Ceramide ουσίας σαλιγκαριών χρυσοί ομαλός καψών 24K προσώπου/Moisturizer 1g/PC

Κάψες ορών προσώπου

Ceramides Arbutin βιταμινών φυσικός ορός νεολαίας, τρέφοντας του προσώπου κάψες πετρελαίου

Πορφυρές κάψες ορών προσώπου που φωτίζουν τη διακένωση της μεγάλης φυσικής μυρωδιάς πόρων

Ρόδινη μορφή καρδιών καψών ορών προσώπου νύχτας ενυδάτωσης/ενυδάτωσης για τον ενήλικο

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Κάψες φροντίδας δέρματος προμηθευτής. © 2018 - 2020 skincare-capsules.com. All Rights Reserved.